Anna Frick
 
 

Anna Frick

Annas Hundskola.

Mitt namn är Anna Frick, efter 10 års funderande har nu min man och jag flyttat ner till Spanien för gott. Med oss har vi vår älskade Beauceron som är 3 år gammal och vår kakaduakille som är 11 år.

Djur av alla de slag har alltid haft en speciell plats i mitt hjärta, men hund var det djur som jag slutligen beslutade mig för att fördjupa mig i. Jag är utbildad Beteendevetare och Instruktör via Hundutbildningsgruppen i Sverige, en organisation som Anders Hallgren startade en gång i tiden. En del av min utbildning har jag även fått via Svenska Brukshundklubben där jag varit mycket aktiv de senaste åren. Jag har arbetat med hund i ca 20 år.

Mina kurser går i första hand ut på att vi tränar vardagslydnad, detta är grunden för att man ska få ett härligt liv tillsammans med sin fyrbenta vän. Något som också ligger mig varmt om hjärtat är aktivering, att ge sin hund mental stimulans och därmed ett rikare liv. Alla hundar, stora som små, behöver använda sin hjärna.

Ni hittar mig i Mijas Golf, nära Puebla Aida. På tisdagar har jag öppen träning, alltså man kommer när man kan och betalar per gång. På torsdagar har jag en kurs som kräver föranmälan, den är på 10 gånger och innehåller också en del teori. Då jag arbetar med individanpassad träning kan man gå vilken av kurserna man vill, oavsett vad man har för förkunskaper.

Jag ger även privatlektioner vid behov. Ring eller maila mig gärna för mer information och för vägbeskrivning. → annasdogschool@hotmail.com - Telefon: 671 350 433

 
 
Copyright © 2006 - 2018 Clinica Veterinaria Pet Vet Kamu, alla rättigheter förbehålles.